Voorbereidingen - Reisverslag uit Eindhoven, Nederland van Amber Es - WaarBenJij.nu Voorbereidingen - Reisverslag uit Eindhoven, Nederland van Amber Es - WaarBenJij.nu

Voorbereidingen

Door: Amber van Es

Blijf op de hoogte en volg Amber

18 Januari 2015 | Nederland, Eindhoven

De vraag komt van alle kanten: ‘Hoe ver zijn jullie al met de sponsoring en voorbereidingen voor jullie reis naar Djenné?’ We houden onze facebookpagina up-to-date met de vorderingen. Maar zo sluiten we heel veel familie, vrienden en geïnteresseerden buiten de boot. Vandaar dit reisblog.

Waar staan wij nou eigenlijk? Nou, alle inentingen zitten erin en alle paspoorten zijn reisklaar. We zijn bezig met alle visa. Toen Jeanne en Zef helemaal naar Brussel gereden waren, stonden ze daar toch voor een gesloten deur, terwijl Jeanne tot twee keer toe gebeld had om te vragen of ze open waren die maandag. Welkom in de Afrikaanse cultuur. Zie de fotopagina om te bekijken wat ze aantroffen bij de ambasade. Kortom, we zijn nog hard bezig met de visa.

De auto’s dan. Dit gaat ook niet helemaal volgens plan. We hebben een Nissan busje voor team Wilderbeast Disco Ensemble, ofwel team San en Dana. Deze staat op onze naam en heeft een geldige APK. We hebben een Daihatsu Rocky voor team Yet en Jeanne. Deze staat ook op onze naam en heeft een geldige APK. De Rocky moet nog wel een beurt hebben voordat we gaan. Helaas staat onze Rocky nu ook bij de garage omdat de stuurpomp defect is. Als derde auto hebben we een Ford Mondeo. We zij hard bezig deze op onze naam te zetten. Dat is ook nog even wachten, maar geregeld.

En hoe staat het met de sponsoringen? Het gaat goed met de sponsoring. Er zijn gelukkig een hoop mensen die ons ondersteunen en helpen met onze reis! We hebben iets meer dan 2/3e van het geld bij elkaar. We moeten nog ongeveer €5.000.

En verder? Elke auto heeft een eigen project, zoals jullie in het vorige bericht kunnen lezen. We zijn dus druk bezig met inzamelen van voetballen, sportshirts, schriften en pennen, ect. Ook hebben we reserveonderdelen voor de auto’s nodig. En we zamelen kleine spullen in om aan kinderen onderweg als cadeau mee te geven.